top of page
  • navyletsdetmi

Minizoo ranč Malevil

Tak dlouho jsme na trase Děčín - Liberec jezdili kolem informační cedule zvoucí k návštěvě Malevilu, až jsme se sem jednoho dne skutečně vydali.

Resort Malevil se nachází v obci Heřmanice v Podještědí nedaleko Jablonného v Podještědí. Nabízí širokou možnost vyžití jak pro dospělé, tak pro děti a je tak ideálním místem pro rodinný výlet. Na své si tu přijdou zejména sportovní nadšenci. Kromě velikého golfového hřiště se tu nachází tenisové kurty, hřiště na beach volejbal, badminton a squash, zahrát si můžete také ping-pong nebo bowling. A v neposlední řadě se nabízí možnost shlédnout celé okolí z koňského sedla nebo sedadla kola.

My se rozhodli zjistit, jak se bude v Malevilu líbit nejmladším členům výpravy.

A jedno je jisté, děti se tu rozhodně nudit nebudou.

Největším lákadlem pro děti je zdejší minizoo, ve které si prohlédnete kromě našich běžných hospodářských zvířat také druhy do jisté míry exotické, jako jsou lamy a pštrosi (lamy se tu můžou dokonce volně procházet a jedna odvážná kolem nás po celou dobu opakovaně probíhala). Vstupné je jednotné a činí 25 Kč, vhazuje se přímo do kasičky u vstupu.

S minizoo sousedí menší botanická zahrada, koncipovaná jako park sloužící především k odpočinku.

Po prohlídce minizoo a botanické zahrady doporučuji zajít na oběd do místní restaurace. Obsluha je milá a rychlá, jídlo exceletní a zázemí perfektní. Upřímně musím říci, že jsem se tak dobře dlouho nenajedla, přičemž ceny jsou rovněž přijatelné. Na jídelním lístku najdete jak jídla pro dospělé strávníky, tak dětské menu. Za teplých, slunečných dnů můžete posedět na veliké terase a sledovat děti, jak řádí na trampolínách. Uvnitř restaurace se nachází dětský koutek s přebalovacím pultem a dokonce i mikrovlnnou troubou.


Zkrátka, v Malevilu mysleli na vše a nám se tu moc líbilo!
818 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page